20140424-144606.jpg

Börjar inse att snart är vårterminen slut och jag har massor som jag vill hinna med. Det är bara att acceptera att efter påsk hinner man inte allt… Jag lät eleverna få göra ett par diagnoser ur Skolverkets Diamant-tester. Jag tänkte ju att de här uppgifterna fixar de snabbt men det tog längre tid än vad jag tänkt. Med lite rast och sånt och så arbetade vi med detta under förmiddagen. Spännande att se sedan hur det har gått. Jag får då även en indikation på vad jag behöver repetera och gnugga lite extra.

Efter lunchen hann jag läsa läsläxan med några av eleverna och min kollega hade bokstavsgenomgång med klassen. Hon är fantastiskt duktig på språkutvecklande arbetssätt. Då tiden är knapp inom skolan och man ska hinna med massor av olika saker så hade jag bokat in ett möte med en av skolans speciallärare för att diskutera en fortsättning på en föreläsning vi hade i höstas. Den handlade om hur man kan arbeta med individanpassning i skolan. Jag berättade hur jag har arbetat. Det var riktigt roligt att få föreläsa om det. Efter den föreläsningen har vi funderat över hur vi ska gå vidare med detta och det var detta som vi diskuterade. Någon form av föreläsning och praktiskt arbete kommer vi att ha med kollegorna i början av hösten. Föreläsningen kommer nog heta

Ejderdunen dansar över fjärden

Dagen kommer att avslutas med en tur till universitetet och kursen i Musikdidaktik. Det är riktigt roligt att få gå den kursen. Inspirerande och otroligt lärorikt. Ikväll ska vi lämna in om vilka två låtar vi ska spela på vår examination. Kul!!