Föreläsningar

Det där får du lära dig när du kommer ut!

Under de år som jag har arbetat inom skolan och när jag väl blev utbildad lärare så har jag lyssnat och tittat på hur många av mina skickliga kollegor har arbetat och därigenom skapat ett sätt som jag själv tror på. Under mitt första läsår på min nuvarande skola så undervisade jag i åk 4 och åk 6. I en av klasserna hade jag två elever som var relativt nyanlända till Sverige. I min matematikundervisning använde jag mig av en helt nyskriven bok som jag upptäckte inte passade till dessa två elever. I ett samtal med vår speciallärare Ann-Charlotte så kom vi in kring detta om jag fått lära mig det på universitetet men då berättade jag hur det låg till: ”Det där får du lära dig när du kommer ut!”.

Jag kommer gärna ut och pratar om att vara lärare, om relationer och hur jag tycker att man kan lyckas som lärare i skolan.

Idrott
Under ett 15-tal år har jag arbetat med olika kurser och föreläsningar inom idrottsvärlden och då framförallt inom simidrotten. Jag har utbildat blivande simtränare och simlärare. Jag har genomgått olika utbildningar inom Svenska Simförbundet samt SISU Idrottsutbildarna. Framförallt har mitt fokus legat på ledarskap och barns utveckling. 

Jag kommer gärna ut till idrottsföreningar eller andra organisationer och pratar idrottsledarskap för nya ledare. Det är viktigt att ungdomar som är nya som ledare får rätt stöd att utveckla sitt ledarskap. Jag är intresserad av att coacha nya idrottsledare i sitt ledarskap.

Hör av er om ni är intresserade av någon av föreläsningarna!


Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.