I går var jag på ett möte i Sundbyberg Stadshus där vi diskuterade kring Sundbybergs IKT-strategi. Ja eller början på en IKT-strategi för skolan. Med skolan menar jag då förskolan, skolan och gymnasiet. I olika arbetsgrupper ser vi över vad som ska göras. Vi har gått igenom Lgr 11 för att se vad läroplanen säger kring IKT i skolan. Vi ser även över vad eleverna behöver kunna i förskolan, åk 1-3, åk 4-6, åk 7-9 och gymnasiet. Vi tittar även på den fortbildning och kunskap som lärarna behöver. Vi ser även över vad som behöver fungera rent tekniskt (Nätverk, datorer, smartboards mm).

Jag är intresserad av hur era IKT-strategier/planer ser ut för skolan. Fyll gärna i formuläret här och skicka in till mig!

Bocka i de åldersgrupper som IKT-strategin/planen gäller. Har ni olika så skicka in flera gånger.
Tack för hjälpen!

 

 

 

#iktplan